Üzgünüm ama bilmediğin konularda yorum yapıyor olman seni yukarı çıkartmıyor. Yazdığın yorumdaki hepsi hatalı ama 1 tanesini ekledim. Umarım stereotip düşüncelerini sarsar. Bol şans sana.
"Canvada bulunan hiç bir araç ile manipülasyon, kalıp giydirme, maskeleme, renk ayrımı, kanallar ile çalışmayı istediğiniz gibi yapamazsınız."
Evet kanva kullanışı kolay ve basit.
Yeni başlayan amatör tasarımcılar için müthiş bir "uygulama".
Profesyonel tasarımcıların da ara sıra kullandığı basit işlerini yapabildiği bir uygulama.
Yapay zeka sayesinde istediklerinizi uygulamanın anlayabildiği kadar yapabiliyor.
Fakat tasarımcının aklındaki projeyi yapabilmesi için yetersiz araçlar var. Uygulamanın içinde hazır olanlar dahilinde yapabildiğiniz neyse o.
Photoshop ise sadece post, gönderi, logo, banner vs vs. işlerin yapıldığı bir "program" değil.
Bir çok farklı sektörde kullanılıyor, en basitinden tekstil için kullanıyorum ben ve kanva ile işlerimin %1 ini bile yapamam.
Veya fotoğrafçılar kanva ile işlerinin hepsini yapamazlar.
Neden?
Canvada bulunan hiç bir araç ile manipülasyon, kalıp giydirme, maskeleme, renk ayrımı, kanallar ile çalışmayı istediğiniz gibi yapamazsınız.
Neyse reklam veya değil ama boş bir kıyaslama.