Hocam selamlar, siz bir mağduriyet yasamamissiniz aslinda. Bildiğiniz üzere Kasım kampanyaları başladı, pazaryerleri saticilar icin kendi komisyonlarindan indirim yaparak saticidan urun fiyatlarına indirim yapmalari isteniyor ve satıcılar yapıyor. Satıcının kari ayni kaliyor zarar etmiyor. Veya pazaryeri kendisi indirim uygulayip aradaki farki kendi karsiliyor. Elektronik ürünlerde garanti olayi olduğu için acilan ürünün garantisi başlamış oluyor. Garanti tarihi telefonlarda hat takıldıktan sonra baslar. Diger ürünlerde ise fatura kesildiği tarihten itibaren baslar. Ürün telefon diye tahmin ediyorum bundan dolayi iade yapamazsiniz. Hakem heyetine giderseniz satici ürünün marka olduğunu ve marka garantisi altinda olduğunu bildirirse haklı cikar ve siz bir sey elde edemezsiniz.. telefon olduğunu varsayım yaparak yorumluyorum. Biz de bir sure cep telefonu sattık ayni zamanda kendimiz de nihai tuketiciyiz. 1750 tl düşmüş olması sizin sanssizliginiz olmus tabii. Telefon harici bir ürünse eger iade etme lüksünuz daha fazla. 14 gün içinde şartsız kosulsuz iadeler cep telefonunu kapsamaz.
Laptop hocam
satıcı kaynaklı olmadığını biliyorum. Pazaryerinin aradaki farkı en azından hediye çeki olarak vermesi gerekir.