Şöyle düşünmek lazım sıfır bir insan canvayı 1 saatte çözebilir işini az öz yapabilir.
ama sıfır bir insan photoshop'u bir günde çözemez, photoshop yılların ürünü olduğu ayarlar ve yapılandırma seçenekleri iç içe geçmiş çok karışık ve local çalıştığı için çoğu pcde çok hantal kalıyor.
Ekstra olarak profesyoneller ne kadar alışık ve arşivi geniş olsada sıfır bir insanın icon,yazı ve sablon galerisi yok burada nette garip sitelerde debelenip duruyorlar.
Kanva ise arayüzü çok basit, cloud sunucu olduğu için hızlı ve pratik bir uygulama yapmak istediğini bulmak çok kolay.
İleriye doğru canvada gelişmeler artacaktır şuanda instagramda uzman canvacılar ayarları manipüle ederek güzel işler çıkartıyor ama bir photoshop değil elbette.
yapay zeka tarafıda iyi ilerlemiş bu yöndeki atılımları devam ederse özellikle text ve animasyon kısmı gelişirse bir çok kişinin vazgeçilmezim olacaktır.