Siteniz varmı varsa durunu nedir diye araştırdım sitenizi buldum tedarik sorunlarinizi iadeleri hatta geç yapılan iadeleri kontrol ettim sektörün gri alanda kalması kazancin yani satisinizin faturalandirilmamasi alislarinizin belirsizligi gibi nedenler ile işi işletmeye devam edeceksiniz lakin işletme yapmak içinde sermayenizin olmadığı 5-6 kişiden garanti gelirle 50-60 bin almaya çalışmanız bankadan kredi al diyenlere banka borcunuzun 170 k karda olduğu bu sebeple kredi cekemediginizi belirtmissiniz .
Tüm konulardan bagimsiz olarak sitenizin yıllık cirosu için belirttiğiniz kar payında hata var 300 TL lik satistan 25-30 TL kar marjı oldugunu aslında marjin %10 olduğunu belirtmişsiniz ciroya göre yıllık karlılık 100 k yapar 12 ay a bölündüğünde asgari ucreti çıkarmadığı görülüyor size 250.000 TL verip yıllık 100.000 TL kazanmak yerine şuan bankadan aynı geliri sıfır uğraş ile kazanabilirim.
Rakipsiz değilsiniz domain script en kalitelisine 25000 TL harcasam İsmail hocam ile adwords danışmanlığı ile 100k reklam ve seo hizmeti alsam 25k sosyal medya yönetimi alsam kalan 100.000 TL sermayemide epin alımı için kullansam çok daha fazla kazanabilirim.
Yeni bir telefon kullanmaya başlamamdan dolayı imla hatalarinin ve yazım hatalari için özür dilerim
Hocam eski satılan sitemizden mi bahsediyorsun ? Pi..amca domainli ? Eğer o ise keşke sorsaydınız

O siteyi ben 1.5 yıl önce sattım daha sonra sattığım bir kişi forumdan birine sattı bende kendisine destek verdim. Kişiye etiketleyebilirim

Lütfen sormadan bu şekilde yorum yapmayın çünkü baltalıyorsunuz.