Ben makaleleri herhangi bir botun verdiği gibi yayınlayan biri değilim. Çok değer katarak 4-5 saat sonucunda yayına alıyorum. Başlarda çok iyiydi. İlk sıraları vs gördüm. Sonraki ana güncellemeler ile kayboldular. Bunda hem benim siteleri güncellememem, hem ilgilenmemem de sebep. Ama benim hissettiğim ise google AI içeriklere özel çalışmalar yapıyor bariz şekilde. Net hissettim bunu. Bunun üstesinden nasıl gelinir bunu çözmek lazım. Satılan botlar zaten kimseye SEO açısından veya sıralama vs açısından herhangi bir söz vermiyor. Bot işini yapıyor. Satıcı haklı. Ama zaten çoğunun yaptığı işi tecrübeli biri promptlar ile de yapar. Botlara lafım yok. Geliştikçe gelişiyor. Benim gözümde alt tarafı API kullanan ve yazılımcının belirlediği promptlar üzerinden request ile çalışan şeyler.

Asıl mesele benim 4-5 saat vererek son haline getirdiğim makalenin yükünü 1-1,5 saate düşürebilecek mi? Yani temel de olsa SEO yapabilecek mi. Bana kalırsa bir bot yazılacaksa bunu yılların SEO tecrübeli ve hali hazırda siteleri olmuş, olan ve manuel makale & SEO tecrübesi olan kişilerin bir yazılımcı ile çalışıp bot çıkartması. Tek beklentim bu. Bir kişiyle tanıştım çalıştığım yerde. Yazılımcı kendisi. Bir şeyler deniyoruz bakalım.