forumdan bir arkadaş dün forum üzerinden aldığı hesabı bana satmaya çalıştı benim haberim yok dün aldığından bana 10 gün önce arkadaşından aldığını söyledi ve ilk sahibi olduğunu söyledi (3kyken o 55kya kadar kasmış sonra arkadaşına satmış) ve dün biz aynı hesap için pm istemişiz yani bugün alcağım hesabı dün o almış bir konuda ve pm istemiş konu sahibinden bende o konuda pm istemişim o olmasa ben alcakmışım yani sonradan farkettim bunu.Arkadaşa diyorum sen hani 10 gün önce almıştın, ya diyor o benim arkadaşım 10-15 gündür satcam diyordu ben ilgilendim o yüzden 10 gün önce aldığımı söyledim. Dedim bu söylediğinle ne alakası var hani 10 gün önce almıştın, biraz önce aldım sana satmıyorum iyi akşamlar cevabını aldım. Ben bunları görmesem bana hesabı satıcaktı bu arada benim takıldığım konu dün alması falan değil ilk sahibi benim vs demesi ve benle ticaret yaparken daha kesinleşmiş bir şey yok Bir admin ile konuşuyordum sayfayı admine devredeceğim bilginiz olsun. diyor değer mi 2-3 kuruş kar etceksiniz diye insanları kandırmaya. Ve hesabı sözde üni var diye satıyor zor durumda olduğu için yoksa satmıcakmış e dün almasaydın (bu arada arkadaş direk r10dan engelledi - trade kullanacağımı söyleyince) Anlaşılmayan bir yer varsa affola anlık sinirle yazdım.

Edit: kişi @Zwopy;'dir tüm whatsap konuşmalarını silip engelledi. (Arkadaşım dediği kişide arkadaşı değil o da yalan)