Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim için geçersiz ve inanmadığım bir bir teyit.,Bakmadım bile:Eksisözlüğü kanıt olarak kabul etmiyorum.
Hamas hizbulah ve benzerleri benim gözümde terör örgütüdür.
İsraili savunduğum falan yok ancak silahsız insanları Allah Allah diyerek öldürmenin hiçbir dinde yeri yoktur.

anlıyorum seni. ama neden israil heryerde bu olayları spama aliyor bir gercekciligi olamazmı forumda bakıyorum çok kişiyi inceliyorum 15 temuza darbe diyenler bunun kurmaca olacagının hesabını yapamazlarmı. ben bunların kurmaca düzenlerine inanmıyorum. müslüman olduklarınada inanmıyorum. gercek bir müslüman aracın arkasına kadınların acık sekilde cesetlerini taşımaz. benim müslümanlıgımda yok tanımıyorumda. amerika ve israil benim gözümde teröristir. . bunların oldurdugunun 100 de 1 ini müslümanlar öldürmemiştir. eger hamas olsun bunları gercekden yaptılarsa allah belalarını versin. ama bu kurmaca düzende inanmak falan isdemiyorum. adamlar isdedikleri gibi at oynatıyorlar. 1 tane insanının burnu kanasın dünyayı ayaga kaldırıp müslümanlara bu şekilde ezziyet eden insanların neresine inanayım.

ayıyeten sağdece 1 link paylaşmadım teitter linkide mevcut haber kaynaklarıda müslüman ülkeler degil