Hocam seninle aynı fikirde değilim ve gereksiz abarttığını düşünüyorum, burası bir e ticaret forumu ama genel tanımına baktığımızda forum, ben bir forum da insanların ticaretten hariç gündelik konuları konuşabileceği saygı çerçevesinde fikir alışverişinde bulunabileceğini düşünüyorum, sadece ticaret ile kısıtlamak olmaz, bir şey sormak isteyenler oluyor, fikrini belirten şekilde konu açan kişiler oluyor, gündem konuşuluyor, bir şeyin doğru olup olmadığı hakkında konu açılıyor, bunlar gayet normaldir, ve olmalıdır sonuçta burası bir forum, sadece ticaret konuşulur ise forumun şuan ki kadar verimli olmayacağını hatta aktifliğinin azalacağını düşünüyorum, ama bundan ziyade insanların başka şeyleri de konuşma hakkı var diye düşünüyorum, eğer siz hoşunuza gitmiyor ise bunu devlet meselesine çevirmenize gerek yok tıklamayın konuya devam ediin, r10 da siyaset yasak ama tartışma çıkmadan herkes siyaset ile ilgili fikirlerini de belirtebiliyor, siyaset ekonomi ile alakalı bir çok konu açılıyor ve tartışma olmadıktan sonra bu konular da kalıyor, siz gerçekten hoşunuza gitmiyor olabilir ama bunun için kendi canınızı sıkmanıza gerek yok başka konulara bakarsınız hocam @Coşkun Çetin;