Ben 96 kiloydum şu anda 80 kiloyum. Amacım kilo vermek değildi sadece insülin direncini ortadan kaldırmaktı. İnsan metabolizması iki öğün beslenmek için yaratılmış 3. öğün tamamen kiloya sebep. Bunin içinde kahvaltıyı bırakman lazım. Akşam 8 den sonra bir şey yemeyeceksin. Ertesi gün 12'ye kadar aç durman gerekiyor. Ne kadar açlık o kadar sağlık. Buna aralıklı oruç deniyor ama benim için hayat tarzı. Karbonhidratı kesip protein ağırlıklı beslenirsen hem daha sağlıklı hemde göbeksiz olursun. Ben tam olarak karbonhidratı kesemedim o yüzden az da olsa göbeğim var. Karbonhidrat göbeğin bir numaralı sebebidir.

Karbon hidrat demişken tam buğday unundan yapılmış ekmek ve ürünlerden bahsediyorum. Yoksa rafine tahıl yani beyaz un ile yapılmış bütün ürünler bildiğin zehir. Ben yıllardır beyaz ekmek yemem. Makarnayı da yemiyorum. Mantıyı da ayda bir falan. Bu aç kalma sürecinde su, çay kahve içebilirsin. Kalorisi olmayan bütün içecekler olabilir. Ancak kahveyi fazla kaçırma çünkü kafein insilünü tetikler.