Bilisimworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dışarı çıktığım için kimseye cevap yazamadım henüz ama yorumları okuduysaniz bu konu bile amacının dışına çıkmış insanlar birbirine giriyor.

Ülkede siyasetin konusulmadigi bir an bir yer var mı ?
Ben bunlardan kaçıp buraya geliyorum ki siyaset te yasaklandi forumda zaten belki haberiniz yoktur.

Siyaset vs. Çokta umrumda değil ben kutuplaşmanın getirdiği tehlikeye dikkat çekmek istiyorum.

Bu ülkede son 20 yıldır karışıklıklar her zaman AKP hükümetine yaramıştır, muhalifseniz ekmeklerine yağ sürmeyin bence.

Son olarakta böyle bir tezi savunup, benim konuma girip yorum yapmak biraz kendinizle celismek degilmidir? Kayıtsız kalıp başka kategoriye yonelebilirdiniz ama öyle olmuyor değil mi ?

Ülkenin ekonomisi kötü olabilir, kötü gidişatı bu şekilde durdurabileceginize inanıyorsanız twitter ve ekşi sozlukte 100 lerce hatta binlerce kaos sevici var her iki taraftanda oralarda gruplasmak daha fazla kutuplaşmak çok mümkün bunu oralarda yapın.

Forumda sevip yorumlarini takip ettiğim bir üyesiniz, ama bu konuda aynı düşünemiyoruz.

Herkes ideolojisini %90 oranında ailesinden alıyor ve bu fikirler değişmiyor kimsede değiştiremez, ben TV izlemem haber sitelerini takip etmem çünkü iki tarafta birbirinin farklı renkleri, merak ettiğim kişilerin doğrudan kendilerini takip ederim Twitter'dan ki sağdan soldan kırpılmış yalan yalnis şeylere kendimi kaptirmayayim.

Heryerde siyaset , kutuplaşma varken neden burada birlikte olmak yerine heryerde olana yoneliyoruz?

Siyasiler gelip geçecek bu ülkeden biz geleceğe odaklanmaliyiz diyorum ve bu gidişat şekli beni gelecek hakkında kaygilandiriyor.

Ben fikirlerimi söylemeyip bunları gormezden mi gelmeliyim şimdi sizce?

Hocam teşhisi yanlış koyduğun için seninle ayrı düşünüyoruz.
Forumda veya her yerde siyaset tartıştığımız için kutuplaşmıyoruz.

Birileri oy uğruna insanları kutuplaştırdıkları için tartışıyoruz.
Ve tartışmanın durması tam da bu siyasetçilerin işine gelen bir konu.

Çünkü tartışma durduğunda o siyasetçiler kutuplaştırmaya edvam ediyorlar durmuyorlar.
Ama siyaset yasaklanınca o kutuplaştıran siyasetçilere karşı tüm muhalefet durmuş oluyor.

Forumda ticaret amaçlı takılıp sonra fanatikçe siyaset yapanlara müstehak.
Ben forumda aktif ticaret yapmıyorum o yüzden özgürce konuşuyorum.

Forumda ticaret yapsaydım siyasi toplara hiç girmezdim.
Ama bırak da kimin ne olduğu ortaya çıksın.
Yani desteklediği politikalar ile fakirleşen sonra param az diye indirim isteyen adamları ortaya çıksın da haketmedikleri indirimi alamasınlar.