bu konuyu görünce aklım 2017 zamanlarına gitti o dönemlerde toplamı 2.6 milyon takipçi kitlesine sahip 5 farklı hesabım vardı bunların yanı sıra elimde ki 50k 20 k takipçili yan hesaları kale bile almıyordum askıya giden kapanan hesaplarımı saymıyorum bile hatta bir dönem şunu hatırlıyorum , Twitterın eski ceo'su bir twitte '' TÜRKİYE GÜNDEM '' Kısmını yani trendleri ekran görüntüsü alıp bir paragraf yazmıştı üstüne '' gerçeklik dışı diye başlıyordu '' Çünkü gündem çok alakasız başlıklar ile doluydu

Bahi siteleri vs vs
Yorumum biraz uzun ve konuyla alakası yok gibi gözükebilir ama halen böyle sorunların devam ettiğini görmek beni hiç şaşırtmıyor

o dönem ki tüm hesaplarım halen duruyor olsa muhtemelen iyi bir gelir elde ederdim
Vallahi Twitter bana engel olmaya çalışmasa gerçekten insanlara o kadar çok faydalı bilgiler sunacağım ki ama daha bana bir şans dahi vermiyor muhteşem görseller hazırlıyorum paylaşıyorum bakıyorum görseller arama sonuçlarından kaldırılmış durduk yerde. Dedim belki de hesapla alakalı sıkıntıdır biraz boşluk verip ondan sonra tekrar yayınlayayım aynısı oldu. Bu kez daha önce kullandığım bir hesabın adını değiştirerek test edeyim dedim Daha paylaşım bile yapmadan shadow ban yedim. İnan 2 haftadır uğraşıyorum