Kesinlikle yuzde 100 dogrudur buyuk ucret odemeli islerde artik upwork veya freelancer kullaniyorum bak bakalim yazilimci yanlis yapabiliyor mu

10 bin $ lik bir proje yayinladim taslak calismasini pakistanli arkadas 3.5 saatte teslim etti isler isik hizinda ilerliyor ilave edeyim her gun gelismeleri tek tek adamlar rapor ediyor bugun bunu yaptik begenmediyseniz soyleyin degistirelim bugun burasi bitti ok derseniz bir sonraki etaba gecelim diye surekli sormadan rapor veriyor isteyen varsa gelsin whatsapptan emailden gosterebilirim daha onceki calismalardada ayni sekilde calistim ben memnunum abi
buyuk islerde global islerde kesinlikle pakistanli ve Indian yazilimcilar kankamdir en sevdigim yanlari 7 24 karsinda muhattap olacagin birileri var turk yazilimci arkadaslardanda cevap aliyorsunuz ama taa ki odemeyi yapana kadar

sonrasi siz ve sinir krizleriniz bas basa kaliyorsunuz

adamlara oglen 12 de yaziyorum cevap aliyorum gece 3 te yaziyorum cevap aliyorum daha bugune kadar yav arkadas bi dur ammada ugrastirdin diyen olmadi is tesliminden sonra kimisi 3 ay kimisi 6 ay 7 24 bedava teknik destek veriyor siz bugun bizim yazilimci arkadaslardan isi teslim aldiktan 2 gun sonra size selam vermezler tabi sansliysaniz ve isi teslim alabilirseniz

bunu butun platformlarda gordum sahit oldum yasadim ve goruyoruzda neyse isini duzgun yapan arkadaslar mutlaka vardir ama bir turlu bize denk gelmedi sansimizdan olsa gerek

valla turk yazilimci arkadaslardan cok cektik ufak tefek islerde logo mogo yaptirirken

belki calisabilirim ama global projelerde gelip abi bedava yapayim deseler yine calismiyorum abi paramizla sinir krizleri gecirip rezil oluyoruz heleki ucreti pesin verin sonra araki bulasin o arkadaslari hastalari cenazeleri tatilleri bitmiyor abi sozlesme mozlesme hikaye abi en rahat yontem budur
Eğer bi'yazılımcı ile çalışacaksam mutlaka Asya temelli olmasını isterim. Zirâ onlar bu işin pirileridir.