bir aylık bir işe 1000 lira bütçe ile girildiğinde bu oluyor çoğu zaman (sizi tenzih ederek yazıyorum). r10'da genelde ikinci işlere denk geliyorum uzun zamandır. bi teklife çok uygun fiyat veriyorum bana dönmediyse tekrar yazıp arkadaşla sorun olursa bana dönersiniz diyorum ki dönüyorlar mutlaka çünkü verdiğim fiyat çok düşük oluyor genelde. boş vaktimde r10'dan iş alıyorum çünkü. "ya bir arkadaşla anlaştık yapmadı, yapamadı" vs. 10 günlük işe 750 lira para alan adamdan ne beklediğinizi de düşünmüyor değilim. yazılımcı meslektaşlarıma çok yüklenmemeniz açısından yazıyorum kimseyi hedef göstermedim yanlış anlaşılmasın. bu forumda 400 lira verip kurumsal web sitesi için yazılımcı(!) ile anlaşan da gördü bu gözler. tabi ikinci kez aradılar birini, giden zamana yazık. iş yaptığınız yazılımcıya, tasarımcıya güvenmek zorunda da değilsiniz abicim sözleşme yapın arkanıza yaslanın sonra.
ben her zaman iş yaptığım insanların bana iş getireceğine inandım. hep de böyle oldu evde otururken telefonum çalar ben şunun arkadaşıyım bi web sitesi yapmışsınız diye iş gelir. işine önem veren insanlarla çalışın işi her yapabilenle değil. yine yazayım, her an ulaşabilme lüksünüz yoksa sözleşme yapmak şarttır.