Bilisimworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu aslında hali hazırda forumun huzurunu bozan konulardan birine yorum olarak yazacaktım, ama konu olarak açıp yönetimi de konuya davet etmek için fikrimi değiştirdim. (çünkü reportlar yerine ulaşmıyor gibi görünüyor.)

Her gün düzenli olarak forumda paylaşılan boykot, anti boykot , hamascı anti hamascı , israilci anti israilci konuları report ediyorum.

Bundan öncede siyasi konuları aynı şekilde report ederdim, bir kaç kez de siyaset forumda yasaklanmalı dedim ve @Coşkun Çetin; o zaman benimle aynı fikirde değildi ve beni diğer kategorilerde takılmaya davet etmişti. Sonradan yasaklandı ama ne oldu ?

Onca üye ban yedi, birbirini engelledi ve forumun aktifliği hiç olmadığı kadar düştü belki de.

Birilerine muhalif olup, diğer tarafa şirin gözükmek için açılan konulardan, atılan mesajlardan gına geldi arkadaşlar gerçekten bu işlerden vazgeçin!

Bitmiyorsunuz arkadaş, ne istiyorsunuz ? forumda ki bir çok konudan da göreceğiniz üzere büyük bir iç karışıklık bizi bekliyor belki de çok gruplu bir iç savaş.

Buna su taşımaktan başka hiç bir şey yapmıyorsunuz,

İster müslüman olun, ister gayrimüslim. İster akpli olun isterseniz hdp li chp li hangi partili yada neye inanıyorsanız inanın ama kininizi bu platformdan uzak tutun artık.

@Coşkun Çetin; hocam talebim bu platformda gündelik olayların tamamen yasaklanması, çünkü birbirimize saygı duyan bir topluluk değiliz ve düzgün bir biçimde tartışma yetisine sahip olamıyoruz bu gidişle de olamayacağız.

r10 un ekşi sözlüğe dönmesinin önüne geçmek için bir şeyler yapmanız/yapmamız gerekiyor. bu konulara report mesajlarımda yeterince serzenişte bulunuyorum, ama üst kademeye ulaşmıyor muhtemelen bunlar.

Yıllardır severek takip ettiğim bu platformu, düşününce aklıma gelince midemin bulanacağı bir alana dönüşmesini istemiyorum.

R10 a yakışan, teknolojik gelişmeler üretmektir. Türkiye nin teknoloji öncüsü olmaktır, milyonlarca cirolara ulaşan şirketler çıkarmaktır.

Buna en büyük engel ise burada ideolojik çatışmalar yaratmaktır, konuyu fazla uzatmak istemiyorum amacından sapmaması için lütfen buna bir çözüm bulunsun artık ( burada çok güzel dostluklar edindim, her ideolojiye sahipler. inançlılar veya inançsızlar bu durumlar kişiye özeldir. bu tartışmalar insanları tanımadan ideolojilerine odaklanıp onlara tavır almamıza sebep oluyor...)

iyi forumlar diliyorum herkese, bu konulardaki son serzenişimdir bu konu!
katılıyorum++