TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En çok tıklama alan kampanyasından sonra bende ÖNERMİYORUM.
Eğer en çok tıklama alanlara dağıtacak olan firma gösteriş olsun diye forumda yapmaz, gider kendi sisteminde bildirim oluşturup kendi sisteminde yapardı.
Forum yönetimi de konusunu KİLİTLEDİ. Yani şimdi forum yönetiminin de mi zoruna gitmiş oldu?
Saçma salak ve forumu ilgilendirmeyen bir çekilişi forumda yapmasına müsaade edilmedi.

Coşkun Bey ve Forum yönetimi de saçma salak bir kampanyaya müsaade etmediği için kutluyorum 👏👏👏
Anlamadığın olay şu tahsincim, bir üye link kısaltma siteleriyle alakalı öneri almak amacıyla bir konu açmış. Konuda bu sektör ile alalı bilgisi, alakalı deneyime sahip insanlardan fikir istemiş.
Sen kalkıp siteyle alakan olmadan, sektör hakkında bir şey bilmeden en önemlisi deneyim sahibi olmadan sırf yapılan bir etkinlik için önermiyorum diyorsun bu karalamadan başka bir şey değil.

Öneri o konuda tercübe sahibi kişilerin vermesi gerekir. Sırf düzenlenen çekiliş hoşuna gitmedi diye önermiyorum demek aynı şuna benziyor.
Site hızlandırma konusunda en iyi üyeler diye konu açıldığını farz edelim.
Biri gelip konuya ben tahsini önermiyorum; Forumda çok boş yapıyor, işi gücü prim kasmak bu yüzden tahsini önermiyorum diyor.
Bu üyenin yazdığı mesaj doğru mu sence? Senin yaptığından hiç bir farkı yok bunun.
Doğrusu ne peki? Daha önce site hızlandırma hizmeti alan kişilerin memnun kaldığı üyeleri belirtmesi değil mi?