Dogukanex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öyle düşünme hesabına giren para dolandırılan kisiye ait %100 ve şikayet ederse *********** ibanini senden para misliyle alıyor
Aynen öyle, sisteme onlarca kişiyi dahil edip, başta küçük görevler için birbirlerine para göndermeleri sağlanıyor, son vurgunda artık güven sağlanmış oluyor, seviye 3 e geçmek için 3 paketimiz var, 300 TL öderseniz görev başı 100 TL, 800 TL öderseniz görev başı 250 TL, 1800 TL öderseniz görev başı 500 TL kazanıyorsunuz, birde Telegram grupları oluyor, orada da botlar 1800 TL paketi seçiyorum, daha çok kazanmak istiyorum diye mesajlar atıyor, bizim gözü dönmüş sazanlar da hemen atlıyor ve para gitti
Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında hem d0landırılıyor, hem kullanılıyorsunuz.

İşin ortasında kullanılıyorsunuz. Banka hesabınıza giren paranın nerden geldiği belli değil. İşin sonunda sizden para alırsa hem hesabınızı kullanmış hem de sizi d0landırmış oluyor. Para alsanız dahi bulaşmayın.
Aslında kendini gizliyor bu şekilde, başkalarının paralarıyla dolandıracağı kişiye güven vermiş oluyor
riwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
parayı gönderen hesaplarda çalıntı hesaplar yani hayırlı bir iş yapıyoruım ayağına cezaevine girmesin
Alakası yok hocam, bilmediğiniz konuda sallamayın bence
altunf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu ana kadar bunlara para göndermeyip sadece para kazanan birinin başının derde girdiğini duyan gören var mı?
Ben görmedim çünkü dolandırılan kişiler 100 200 TL gönderdiği kişiyle uğraşmaz.