me_genc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşım. Öncelikle geçmiş olsun. Yapmış olduğun emeğin ve harcadığın zamanın boşa gitmesine üzüldüm. Aslında yurtdışından gelen bir siparişe hizmet satışı yapacakmışsın. Başımıza böyle çok olay geldi. Özellikle 2019 ve 2020 yıllarında Pandemi sebebiyle sınırlar ve uluslararası seyahatler kapalıyken bu gibi kişileri çok gördük. Emeğinin ve zamanının boşuna gitmesini istemiyorsan mutlaka ve mutlaka PO, IMFPA ve NCNDA sözleşmelerinden hangisi yaptığın işe uyuyorsa düzenle ve karşı tarafa onaylat. Eğer ticaretin büyük bir zaman ve emek istiyor ve karşılığı da büyük paralar ediyorsa mutlaka ve mutlaka dünya üzerinde hemen hemen her ülkede var olan Büyükelçiliklerimizde bulunan Ticaret Ateşeliklerinden firma istihbaratı almanı kesinlikle tavsiye ederim. Eğer bu sözleşmeleri bilmiyorsanız ve düzenleyemiyorsanız profesyonel bir firmadan yardım alın. Bir de ek bir bilgi sunayım. Rusya'da şirketler noter onayı olmadan bir sözleşme ile devrediliyor ve yeni şirket sahibi geçmiş imzalardan, borçlardan ve haklardan sorumluluk kabul etmiyor. Yani karşında muhattap bulamıyorsun. Ayrıca Rusya'da bir Ticaret Odası mekanizması yok bu sebeple neyin nerde olduğu bilinmiyor. Kesinlikle ve kesinlikle Rusya ile çalışırken sizden PO, NCNDA veya IMFPA sözleşmesi düzenleyeceğiz gibi bahanelerle pasaport ve kimlik bilgisi isterlerse paylaşmayın. Sonra üzerinize devredilmiş bir şirket bulabilirsiniz.
Teşekkürler hocam bilgileriniz için, kimlik bilgisi vermedim de sadece bi selfie istediler onu gönderdim bi de banka hesap bilgilerimi gönderdim o kadar. Onun dışında Rus olduklarını sanmıyorum, Amerikalı ya da İngiliz olabilirler.