9 Kasım 23 Güncellemesi Türkçe Proje Stok: 17 shorts, 16 uzun video toplamda
Sıfır reklamla devam. YouTubeda 4. Shortu paylaştım. Ufak bir hareketlenme var. YouTube Abone : 14 abone, 87 beğeni.
izlenmeler
4. Short: 2415
3. Short: 212
1. Short: 179
2. Short: 149
Notlar Bugün 8. Günüm. Rakamlar tabi ki kötü. Ama son shortun biraz hareketlenmesi iyiydi. Asıl ilgimi çeken son attığım shortun ilk akşam 700 izlenip durması ve 12 saat sonra tekrar izlenmeye başlamasıydı. Yani durduğu zaman tamamen bitmiyor süreç. YouTube dur kalk yapıyor. diğer videolarda da çok az bir kıpırdanma var. Gösterildiğinde tıklanma oranım %30. Kitleyi tutma oranım %40mış verilere göre. Yeni videoyu 2 gün sonra atar sürece bakarım. Tiktoku ar-ge gibi görüyorum. Acelem yok bu projede. Bekleyip göreceğiz. Türkçe proje tiktok
4. Video: 6038
1. Video: 5835
2. Video: 724
3. Video: 125
Son attığım video 1 günde 6000 oldu. Ama beğeni gelmiyor.toplamda 36. Abone hala 0

) ya içerikler doğru kitleye ulaşmıyor ya da videolarım tiktoka göre değil. Zaman gösterecek.
Global Sessiz Vlog Stok: 3-6 dk arası 120 video (her biri için 2şer short kesiyorum ek olarak)
Dün açtığımı söylediğim yeni kanal. ilk uzun videomu attım. 3 saat sonra 1 short attım. 24 saat sonra 1 short daha attım.
İzlemeler
İlk uzun video 16 izlendi şu an için.
1. Short: 101 izlendi 31 saatte.
2. Short: 1,800 izlendi 10 saatte.
Toplamda 11 abonem oldu.
notlar
Bu içerik niş bir alanda. konuşma olmadığı için kitleye ulaştıkça zamanla dünyanın her yerinden izlenebilir diye umuyorum. İlk videomun kitleyi tutma oranı 16 izlemede %39. 4:30luk videoyu 2 dk izlemiş izleyici. 48 kez akışta gösterilmiş, tıklama 16.
Shortların gösterime tıklama oranı %40. İzleyici tutma oranı %87. İlk gün için fena görünmüyor. Uzun vadede bakacağız. Haftada 2 uzun 5 short atacağım bu projeye.
Ek not
3. Proje haftaya başlar nasipse. Komik olan yeni taşındığım evin internet altyapısı yokmuş. Mahallede bir tane kahveci var. Upload yap düzenlemeleri yap vs işleri için kahveciye gidiyorum 1 aydır. Kurgu bilgisayarımı da emanet vermiştim 2 hafta önce, arkadaş telefonu açmıyor. Adım adım halledeceğiz hepsini inşallah.
11 Kasım 23 güncellemesi
YouTube
Türkçe proje
iyi başlangıç olmadığı için kurguları gözden geçirmeye karar verdim. 2 videoyu gizliye aldım. Birini kurgulayıp başka isimle tekrar attım. 150 izlenen short 2500 izlendi 12 saatte. Diğerini de sabah 5e otomatik paylaşım olarak ayarladım.
abone:24
İzleme: 5800+
türkçe tiktok:
Tiktokun berbat gittiğini söylemiştim önceki güncellemelerde. Dün sabaha karşı gıcık oldum, gizliye aldım 1 videom hariç hepsini. Bir videoyu yeniden kurguladım atıp yattım. Kalktığımda 30,000 civarı izlenmişti. Şu an 55 bine yaklaşmış. 50+ takipçi, 700+ beğeni gelmiş şimdilik. Kurguda ne yapmam gerektiğine dair bir fikir edindim en azından.
sessiz vlog:
Video:2
Shorts: 4
Shortslar 6000 izleme almış.
4 gün önce attığım ilk video 84, 2. 17 izlenmiş şu ana Kadar.
bu projede Amerika paylaşımı yapabilen tiktok, Facebook ve insta hesapları da lazım. Bir tiktok hesabı aldım Amerikada çalışan. Ama video paylaşınca sıfır görüntüleme alıyor
-
13 Kasım 23
Türkçe YouTube Projesi
YouTube Kanalı
Short: 4
Video:0
Abone: 43
İzleme: 19000+
Stok: 15 short + 25 uzun video
Cuma sabaha doğru 2 shortu gizliye aldım. Aynı videonun Tiktokta yürüyen versiyonunu yükledim. 15000+ izleme aldı. Önce attığım 2 shorda beraber hareketlendi. 2500 civarında izlendiler.
2 tane daha dandik bulduğum short içerik var stokta. Ondan sonra atacaklarımdan daha ümitliyim. Temaya uygun Facebook ve İnsta sayfası bulamadım daha. Projenin tiktok sayfasında 60.000 izlemeyi geçti içerikler. 65+ abone var. Ama açıkçası sadece ar-ge gözüyle bakıyorum tiktoka. YouTubea atmadan oraya atıp reaksiyonlara bakıyorum.
Global sessiz vlog: 6. Gün
short: 11
Video: 4
Abone: 24
İzlenme: 6,500 +
Stok: 120+ 3-6 dk arası video
Proje çok niş bir alanda zaten. Herkese hitap etmiyor. Müşterisini arayıp bulması lazım. Short 2200 ve 2300 izlenen 2 short biraz abone kazandırdı. Video izlenenlerinde ilk attığım video bugün 100 izlemeyi geçti. Dün attığım video ise 50yi geçti. Yani aşırı yavaş da olsa ivme potansiyeli var diye umuyorum.
Bu proje için usa tiktok aldım forumdan. Paylaşım yaptım vpn ile açıp. Türkler gördü sadece

) bu proje için de Facebook ve İnsta arayışım devam ediyor. Forumun insta sayfası satış bölümü başlıkları Çin keranesi gibi rengarenk. Hepsi birbirine benziyor. Odaklanıp araştırma yapamıyorum.