Nyfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video içerik üretiminde profesyonelim. Kurumlara, hatta televizyonlara bile iş ürettim. Ancak bu hayatın temposuna daha fazla katlanmak istemedim. Yeni bir yol haritası çizdim. Ana fikir, inandığım temalarda çok yüksek sayılarda video içerik üretip gelir modeli oluşturmaktı. Bu fikir çerçevesinde 12 proje geliştirdim ilk etapta 3 proje için harekete geçtim. Kanalların 11’i tamamen global fikirler. 1 tanesi önce Türkiye daha sonra globalde denenecek.

Türkiye’de yapacağım proje için geçen ay çalışmalara başladım. Kurumsallaşma potansiyeli olduğuna inandığım bir fikir. 1-10 dk arası süreleri değişen 40 parça video ürettim. 10-12 tanesi 1 dakika altı short videolar, kalanları daha uzun içerikler. Bu yıl 104 video üretilecek. 52 hafta, haftada 2 paylaşım olacak şekilde… şu ana kadar bu proje özelinde yaklaşık 300.000 tl harcadım. Video başı maliyetim 10.000 tl’ye yakın. Bundan sonraki içeriklerde 3-4 bin tl’ye kadar düşürebilirim sanırım. Türkçe kanalda hedefler çok uzun vadeli. 2 yılda kendini öderse beklediğimden hızlı olmuş olur.

Bugün itibariyle ilk projenin sosyal medya hesaplarını açtım. Bütün platformlarda yayın yapacağım. İlk tiktok videosunu yükledim. Yarım saate ilk YouTube shorts videosunu da paylaşırım. Bunlar sıfır hesaplar. Instagram, Facebook ve Twitter için sayfa satın alma ihtimalim daha yüksek.

Global projelerin ikisinde 270’er içerik, birinde de 120 içerik hazır. Onlara da bu hafta başlarım. İlerleme kaydettikçe buraya güncellemeleri yazarım. Linkleri burada paylaşmayacağım. Kod isim verip anlatırım yolculuğu. Hayırlara vesile olsun diyelim

——-
Güncellemler aşağıdaki mesajlarda. Mesajı okursanız bir şeyler yazın ki yeni güncelleme yapabileyim. Malum forum arka arkaya aynı kişinin yazmasına izin vermiyor.

takipteyim