40 ticaret puanına sahip oldum ve Aranızda galiba en küçüğü de ben olabilirim(16). Mutluyum çünkü hala R10 üzerindeyim. Yeri geliyor insanlara yardım ediyorum, yeri geliyor insanlar bana yardım ediyor. Yeri geliyor ticaret alım/satım gerçekleşiyor. Ama gerçekten R10'a başlamadan önce buralara kadar geliceğimi düşünmemiştim. Buraya başlarken ilk işim web site trafiği olmuştu. Artık her sektörde varım. Bir tek lisans/e-pin/hosting/domain/kripto işlerine girmedim(hatırladıklarım). Daha fazla sektöre girmek için elimden geleni yapıcağım. Biri mesaj attığında "offf yine mesaj geldi" yerine gözlerimi heyecanla açıp R10 veya WhatsApp'a bakıyorum.

Burada birlikte ekmek yediğim ortaklarım da var, tek başıma ilerlememde var ve birlikte proje geliştirip ekmek yemeye hazırlandığım kişiler de var. En büyük isteklerimden birisi de görev sistemi sahibi ve smm panel sahibi olmak istiyordum. O hedeflerime ve isteklerime kavuştum. Görev sistemim, smm panelim, datalarım, müşterilerim, ortaklarım, yazılımlarım...

Sizlerle olmaktan, ticaret işlerine girmekten, sosyalleşmekten çok memnunum.

İyi ki varsınız, nice ticaret puanlarına!