serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O hareketsizlik bende şu sonucu doğurmaya başladı. Kendim işim gereği ayda 6000 km civarı yol yapıyorum araçla. Karayollarında denetimci olduğum için o proje bu proje derken bildiğin arabanın üstünde yaşar oldum. Özellikle son 1.5 yıldır çok az bir izinle bunu yapıyorum. Son 2 haftadır sağ ayağımda uyuşmalar başladı. Bunun için doktora gittim. Öncelikle bel fıtığı şüphesi oldu ama durum öyle değil. Çünkü sadece araba kullandığım zaman bu oluyor. tendonlar sıkışmaya başlamış derken. Doktor hareketsizlik tamamiyle dedi. Kendim aslında koşu yapan biriydim ta ki 1.5 sene öncesine kadar bu. Son zamanlarda artık hareketsizliğin bedelini ödemeye başladım açıkçası. Şimdi yavaştan spor yapmaya da başladım. Özellikle ayak güçlendiric çalışmaları yapıyorum. Umarım faydasını görürüm.

Diğer türlü bu açlık durumu da yukarıda yazılanlar gibi düşünülüyor. Aç kalmak aslında kötü bir şey değil. Tabi ki kendi kişisel vücut direncimizi bilemeyiz. Videodaki yorumları okumanızı tavsiye ederim. Güzel yorumlar çıkmış. 1 - 2 gün aç kalmak herhalde öldürmez bizi
Kesinlikle katılıyorum. Bugunden itibaren şekeri de bırakıyorum. Her sabah koşu da yapacağım. Zayıflamak istiyorum.