Öncelikle Şundan bahsedelim Hesap Kurtarma Hakkında Bir Bilginizin Olmadığı yaptığınız yorumdan anlaşılmaktadır
support@instagram.com Adresine mail gönderseniz bile herhangi bir dönüş olmayacaktır
buraya nasıl alındığıyla ilgili sizin gibi açıklama yapmayacağım fakat google üzerinden instagram çalınan hesabı geri kurtarma yazıp en üstteki yazılarda bulunan mail adresini buraya iletmeniz etik olmamış ve bilgisizliğinizi göstermiş bulunmakta bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmanız bizim işlerimizi engellemekte
+ Olarak her bilgi googlede açık ve net bir şekilde paylaşılsaydı biz işlem alamaz ve bizlere zaten gerek kalmazdı bu iş böyle ilerlememekte.
0850 309 6875 Numaralı Hattımız Üzerinden Whatsapp İle İletişime Geçebilirsiniz
Lakin ben bilmesem dahi 5 kez hesap kurtardım arkadaşa da yardımcı olmak istedim, sizi tenzih ederim maalesef bu işlemi yapacağım diye binlerce lira haksız kazanç sağlayan kişileri mağdur eden çok kişi var.
Siz kendi üzerinize neden alıyorsunuz, ben en aşağıda emek veren arkadaşların da hakkını vermek gerekir demişim ama bu iş öyle sizin söylediğiniz gibi profesyonellik isteyen bir şey değil Amerika'yı yeniden keşif edecek değiliz, yol yordam belli olaya şahsi bakmayın, bence önce arkadaşın kendisinin Instagram ile iletişim kurup sonrasında üçüncü şahıslara yönelmesi gerekli, kaldı ki verdiğim mailin de ne olduğunu değişebilecek olduğunu zaten yine mesajım da söylemiştim, konuyu kimse kişileştirmesin.