herhngi bir reels videonuz 1-2m üstü izlendiği zaman diğer içeriklerinizin tamamı da erişim ve etkileşim alır çünkü 1-2 m izlenen videolarınızdan, kişiler profile girer ve diğer içeriklerinize göz atar.
stabil şekilde 100k izlenen videolar keşfet değildir, erişimden gelen trafiktir.
hocam hiç bir reels videom keşfete düşmüyor. 2 haftadır belirli saatlerde günde 2 post atarak devam ediyorum. 2 haftalık bu sürecimde 18:00ve 21:00 da attım 2 reels olarak. Hashtag kullanımı yapmadım. maksimum izlenme sayım 5-15 binlerde kaldı. Bu hafta pazartesi gününden itibaren ilk reelsimi 12:00 ikinci reelsimi 17:00 da paylaşıyorum. İzlenmelerim ve etkileşimlerim arttı bu 3 günlük süreçte diğer 2 haftaya nazaran. şuanda bugün attığım saat 13:40 daki reelsim 10 k civarı izlenme aldı ama yine takipçilerimden gelen izlenme ve beğeniler. Hashtag kullanımı yine yok hashtagsiz paylaşım yapıyorum. Ama izlenmeler bana az geliyor. Arkadaşım benden içerik kopyalayarak reels atıyor ve onun attıkları keşfete düşüyor takipçisi benden daha az. oda hashtag kullanmıyor