Öncelikle selamın aleyküm, şimdi konu başlığı ile ne kadar alakalı olacak bilmiyorum ama size bir sorum var, bunu tecrübeli yt kullanıcılarına soruyorum, ben de yaklaşık 7 senedir yt üzerinden iş yapıyorum, gerek spam gerekse özgün içerik yaptım, ama bir zamanlar izlenen içerikler neredeyse hiç izlenmez oldu, ama düşük izlenmeden bahsetmiyorum, bildiğin 0 görüntülenme oluyor çoğu video, hani sizce shadowban gerçek bir şeymi ve ip adresi mac adresi değiştirerek veya daha farklı bir şey yaparak kendimizi bu durumdan kurtarabilir miyiz? ve de ekleme yapayım, yine kendi pcmden açtığım kanallarda da aynı durum oluyor, izlenme durumundan bahsediyorum, ip veya mac takibinden dolayı mı sizce?
Ip mac takibinden olma ihtimali yüksektir, çok fazla spam kanal yaptım çok fazla strike yedim ve teliften kapandıktan sonra nasıl yeni kanal kurarsam kurayım 1 ay içerik yükliyim özgün/spam 10 15i geçmemekte. Shadow ban olayı gerçek bir şey. Yeni modem yeni pc şeklinde devam ettim ve aynı videolar sonuç aldı hemde ilk gününde, tüm seo ayarları da aynıydı farklı bir nokta bile yoktu.