Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şart hocam bende aynı hastalıktan müzdaribim ilaç tedavisi görüyorum baya da işe yaradı. Okb diyen arkadaşlar olmuş ama okb çok farklı okb de tek bi konuyu takıntı haline getirirsiniz mesela sürekli ayak sallamak parmak oynatmak vb. Anksiyete de bütün konular başınıza beladır her konuda en olumsuz düşünceye kadar düşünüp onu kendinize dert edinirsiniz örnek verecek olursak ben oğlum yeni doğduğunda ilerde okula giderken araba çarpar da ölürse falan diye olmayacak en uzak en olumsuz şeyleri kendime dert ediniyordum. Buna benzer bin tane şey sayabilirim. Şu an daha iyiyim akışına bırakabiliyorum çoğu şeyi. Önceden kontrol edemediğim herşey bana huzursuzluk verebiliyordu
Tam olarak diyemesemde hemen hemen tıpkı aynı şeyler var hocam en olumlu şeyde yaşasam günlük hayatımda onu düşüne düşüne artık oda olumsuz hale gelip günlük hayatımda 10-15 dk rahat bir şekilde geçirebiliyorum sonra yine başıma çökülüyor. En büyük problemlerden birisidir gerçekten ailemde ne kadar desede akışına bırak her şeyi vs. sürekli söylerler ben kendi halimi anlatırım sıkıntımı artık onlara da bıkkınlık geldi diyebilirim ama kafamda bitiremiyorum akışına bırakıp rahat olamıyorum.. ve bu bana huzursuzluk veriyor her ânımda. Umarın en kısa zamanda uzman kişiyle görüşüp bu problemi kaldırabilirim sizlere de geçmiş olsun 😊