Merhaba arkadaşlar içimi sizlere dökmek istedim okuyan herkese teşekkür ederim.

Yaklaşık 4 yıllık bir ilişkimiz vardı hatta evlilik düşünmeye başlarken ve içimiz acıyarak hem benim ailem hem de karşı tarafın ailesi sürekli sorun çıkarıp istemedikleri için artık yolları ayırmak zorunda kaldık.
Sebeplerine gelecek olursak karşı tarafın annesi doğuya kız vermem diyor öldürseler yine vermez o kadar büyük nefretle doğulu insanlara bakıyor. Hiç tanımadıgı kişiye sırf aynı memleketli diye olur diyen biri annesi, saygım olmasa gerçekten sövmemek için zor tutuyorum kendimi
Benim ailem ise evlenmiş ayrılmış çocugu var diye istemedi ve sorun çıkardıkları için bu karşı taraf için bahane oldu ve daha da kötüleşip baskı yaptılar.
Sevince her engel aşılıyor demeyin arkadaşlar son 1 yılımız her gün sorunlarla geçti ben devam etmeyi isterdim ama ailesini karşısına almasını istemedim çünkü tek başına değil önce küçük çocugunu düşünmek zorunda.