Sana kimsenin bilmediği müthiş bir fikir vereyim hemen.
Hintliler kolay paranın yolunu bulmuşlar. ChatGPTye, Low Content E-Book(düşük-az içerikli e-book) üretiyorlar. Yani az sayfadan oluşan, basit e-booklar satıyorlar birkaç dolara.
İlgi çekici başlıklar ve birkaç dolarlık fiyatıyla yüksek satış rakamlarına ulaşabiliyorlar.
İhtiyacınız olanlar:
-ChatGPT (kitabı yazmak için)
-Kanva (kitap kapağı ve içerik tasarımı için)
-Amazon (kitabı satmak için)
Artık bu komut ile istediğin dilde, sınırsız kitap oluşturabileceksin.
Bu gizli komutu, konuya yorum yazan ilk 100 kişiye özel mesaj üzerinden paylaşacağım. Kontenjan doldu. Yoğun ilginize teşekkürler. +100 kişi daha kontenjan ekledim. Son şans. Doldu. Aşırı ilginizden dolayı, +350 kişiye daha paylaşacağım. Sırayla gönderimini sağlıyorum. Herkese gönderdim. Unuttuğum varsa aşağıdan ulaşabilir. ---------48 SAAT BOYUNCA LİNK AKTİF--------- https://chat.openai.com/share/f55131...6-b220b852c37c ----------------------------------------------------------------
🚨🚨 PROMPT'U NASIL KULLANMANIZ İÇİN DETAYLI VIDEO 🚨🚨
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
BURAYA TIKLAYIN
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
GÜNCELLEME: ChatGPT 3.5'ta yaşanan kelime kısıtlama sorunu giderildi. 4 ile kusursuz uyumlu. Lütfen size gönderilen linkteki, güncel promptı kullanın.
Moderatör dikkatine: Bu bir e-book, eğitim değildir. Sadece ChatGPT promptu'dur. Taban fiyatı ihlal etmez.