Merhaba. Ticari faaliyetlerimizin altında dış ticaret aracılık, gümrük takip, nakliye komisyonculuk, sigorta acentelik hizmeti gibi birçok sektör vardır. Tek bir web sayfası üzerinden giderek tüm hizmetleri bir panelden yönetmek istiyorum. Şöyle ki;
- Tüm hizmetler için bir üyelik sistemi ile giriş yapılacak (TC vatandaşları için TCKN doğrulama çalışacak), giriş yapan kullanıcı hangi hizmeti seçiyorsa o hizmete ait formu dolduracak ve bir bilet takip sistemi gibi iş talep formu yönetici paneline veya yöneticinin belirlediği roldeki çalışana düşecek ve yönetici buradan işlerin tamamını görecek. Aynı zamanda üye olan kullanıcı geçmişte kapanan tüm taleplerini görebilecek. Tabi sigorta hizmetinde müşteri (üye olan kullanıcı) için ayrı bir bölüm olacak (veya tüm üyelerde bu özellik bulunabilir fakat sigorta hizmeti istendiğinde varlık bilgisi zorunlu olacak) ve burada kullanıcının varlık bilgileri olacak (varlık bilgisinde istenen bilgilerin neler olacağını müzakere edebiliriz). Varlık bilgisinden kastım sahip olduğu araç ya da konut gibi. Varlık bilgisi kısmında kullanıcı eklediği araç yada konutu seçince düzenlenmiş tüm poliçeleri görebilecek. (Sigorta hizmeti iş emri açıldıktan sonra iş emri çalışan tarafından kapatılırken üretilen poliçe PDF olarak buraya eklenecek). Üye kendi paneli altında varlık bilgisini girerken taşıt bilgileri için Türkiye Sigorta Birliğinin Kasko Değer Listesinden bilgileri seçecek ve diğer bilgileri (ruhsat seri numarası gibi) kendisi giriş yapacak, konut için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Adres Kayıt Sisteminden bilgileri seçecek.

Biraz karmaşık gibi görünebilir yada ben karmaşık olarak anlatmış olabilirim. Bu konuda bir yazılım arıyorum. Yada önerebileceğiniz farklı bir model üzerinde konuşabiliriz. Yardımcı olan/olmak isteyen herkese şimdiden teşekkür ederim.