Müşterisine bile uslupsuz davranıyor adamlar, kaldı ki elemanina
evet oda listeye eklenebilir
Hocam bu zaten herkesin bildiği şeyler. Hem işçi hemde işveren konusunun ve bu bilgilerin faydası nedir anlamadım. Bilgilendirme amaçlı bir konumu?
herkes bilmiyor özellikle iş hayatına yeni başlayacak arkadaşlar için yol gösterici tavsiye niteliğinde bir yazı olduğunu düşünüyorum
Ben 4 yıldır çalışmıyorum evde kendi işlerimi yapıyorum. Sebep ise her girdiğim iş yerinde aynı senaryo. Patron kendi özel işlerini bana yaptırmaya çalışıyordu. Arabasını yıkatmak, alışverişini yaptırmak vesaire. Ben 4 yıl önce karar verip artk çalışmama kararı aldım sonuç Askari ücretten 2 bucuk kat daha fazla maaş kazanıyorum. Patron olmak her işi yaptırmak değil görevi neyse onu yaptırıp düzgün yapıp yapmadını denetlemektir bana göre.
iş hayatınızın en başında bu tarz bir yazı okusaydınız size oldukça faydalı olurdu, bende benzer deneyimleri yaşadım sizi anlıyorum.
Durumlar kötü, geçmişte de kötüydü cümlesinden sonrasını okumadım.
100 bin tl borcu olana, borcu faizle 100milyon tl ye yükseldikten sonra ağlama, geçmişte de borcun vardı demek normal değil.
İşverenim. İş aramıyorum.
Ama mutlaka tarafsız, iki tarafa da eşit mesafede, adil bir yazı yazmışsınızdır.
saygılar
saygılar umarım sorunlarınızı en kısa sürede çözersiniz.
hepsi degil evet yaklasık %95 i
maalesef öyle
Her iki yazıda da uç örneklerin genelleştirilmesi hatasına düşülmüş bence. İnsanların duygularını dürtüyor bu yazılar ama ne yazık ki gerçeklikten bir tık kopuk.
öncesinde evet uç örneklerdi ama sayıları çok fazla oldu şikayetlerden bu anlaşılabiliyor
teşekkürler