Merhaba bu konuda bir anım var içli dışlı oldugum can ciger arkadasım bıraz zor durumdayım dedı.
Bende askere gidecegim al bu kredi kartını kullan işin bittimi borcu öder kapatır verırsın dedım kartı.
Acemi birliğinden usta bırlıgıne gectım aradan 4 ay geçti banka arıyor beni 10 bin tl lık kredı kartı olmus borclarla 15 bine dayanmıs hiç ödeme yapmamış.
Arayıp sen hiç ödeme yapmıyormusun dedım Kanka sen bana verdin harca dedın senın odeme yapman lazım dıyınce dedım tamam sen hayatına devam edecen ben burda asker halımle senın arkanı duzeltecem birde.
Kartı iptal edıp bankayı arayıp borcu yapılandırdım. Askerlık bıttı hayata dönduk ses seda da vermeyınce tenezzul bıle etmedım.tam tamına 2 sene boyunca ödedım borcu.
gecenlerde karsımdan cıktı geldı kanka naber senın arabayı alabılırmıyım dıyınce beynımden kaynar sular döküldü. Ulan bır daha bana selam dahi verme dedım.Onca zaman görüşmemiz birde tutup araba istiyorsun dedım.Böyle ınsanları hayatınızdan cıkartın. Size illaki zarar verıyor bellı zamandan sonra.