Nekra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama zor tabi edepli olmak, bak ben sana iyi niyetle bir dua etmişim. Önce insan olda bir Amin de, belki faydası olur sana. Ama özür dilerim, muhatap aldığım için... Umarım bir gün o 5 kuruş borç almam cümlesini yutmak zorunda kalırsın.

Bak işte üstteki paragraf üst perdeden konuşmak oluyor ama sorun bu değil, sen önce edep ve ahlak ile konuşmayı öğren. İnsan gibi sorsan, yine söylerdim.

Edit: kime borç vereceğin yada vermeyeceğin beni ilgilendiren bir konu değil. Zaten haddim de değil, buna karışmam. Söylediğini yap, önce okuduğunu anla. Sonra soru sor yada yorum yap!
sen iyi niyetle bir dua etmedin, konuyu okumadan, başlıga bakıp üstten konusuyorsun diye kötüleme yaptın! nazik bir şekilde kötüleme yapmadan fikrini belirtsen zaten aynı nezakette cevap alırdın, neyi yanlış anladıgını sana izah ederdim. ama şimdi böyle anlamadan, okumadan yargılayıp, sonra da hakettiğin cevab aldıgında içinde edep, ahlak, amin falan geçen cümleler kurup konuyu hemen alakasız bir şekilde dine imana getirince müslüman oluyorsun dimi ? sen kandır kendini öyle. Sen böyle insanlara durduk yere hakaret et, beddua et, sonra 2 amin diyerek müslümanım diye geçin. en müslüman sensin bravo (!)


tamam ben insan değilim hayvanım, sen insan oglu insansın (!)

ben ahlaksız, edepsizim, ailemden alamadım onu, veremediler, sen çok güzel almışsın çok iyi vermişşler tebrikler onlara (!)

bak işine, itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış

5 kuruş borç almam demedim, düşmediğim, ihtiyacım olmadıgım sürece almam dedim. Ama işte kapasite olmayınca bu kadar oluyor. al cümlem aynen şuydu :

Alıntı
Hayat memat meselesi yoksa 5 kuruş borç da almam, 5 kuruş borç da vermem
ciddi anlama sorunun var kursa mı gidion terapi mi görün napıyorsan yap, bu yaşa kadar böyle iyi gelmişsin ama zararın neresinden dönsen kardır.

bi de beni geçtim millete de anlama güçlüğü çekiyor demiş, anlama zorlugu olan sensin, git tedavi ol derim bu şekilde zor, yıpranırsın