SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

@Nekra; senin kafan mı güzel, neye üst perdeden konustum bana şu cümlen üst perdeden desene bir merak ettim

ayrıca bu yorumu beğenen arkadaşlardan da samimi bir şekilde neye kime üstten bakmışım bir açıklama bekliyorum gerçekten merak ettm

@MahmutD; @Selim32; @DatabaseBilisim; @ByTriSLaSiS;
Ama zor tabi edepli olmak, bak ben sana iyi niyetle bir dua etmişim. Önce insan olda bir Amin de, belki faydası olur sana. Ama özür dilerim, muhatap aldığım için... Umarım bir gün o 5 kuruş borç almam cümlesini yutmak zorunda kalırsın.

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sabah da mekanda frappesini yudumlıyordu, frappe içme o zaman turşu!

Diyeceksiniz ki sende var bir bozukluk, yemin ederim yok. Hayat memat meselesi yoksa 5 kuruş borç da almam, 5 kuruş borç da vermem. İnsanlar böyle keyfi talepler konusunda neden bu kadar rahat?

Bak işte üstteki paragraf üst perdeden konuşmak oluyor ama sorun bu değil, sen önce edep ve ahlak ile konuşmayı öğren. İnsan gibi sorsan, yine söylerdim.

Edit: kime borç vereceğin yada vermeyeceğin beni ilgilendiren bir konu değil. Zaten haddim de değil, buna karışmam. Söylediğini yap, önce okuduğunu anla. Sonra soru sor yada yorum yap!