Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otorapor'un buradaki şubesine 98 model aracımı götürmüştüm , 3 yıl önce aracıma kendileri bile talip olmuştu almazsa biz alalım abi numaramız bu kaydet diye , araçta daewoo lanos öyle bilindik bir araba da değil temizdi ama sattığıma pişman oldum
Yani araca baktılar mı hocam anlamadım ben

xdrive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel yanı şu hocam, eski araçlarda sorumluluk almayıp sizi mağdur etmek istemezler. Bazı modellerde de çok fazla bilinmemesi nedeniyle veya sonradan sonra çıkarabileceğini düşündükleri araçlar nedeniyle bakmayı tercih etmiyor olabilirler. Yoksa adam para kazanacak yani, baksa da olur.
İyi de hocam adam zaten raporunda yazıyor 24 saat geçerlidir diye, garantiye almayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Beni mağdur etmek istemez de ben kime güvenip alacam bu arabayı, bütçem ona yetiyor yani mesela Kardeşim bakmadan önce alıcıyı satıcıyı uyarırsın hem yazılı hem sözlü, dersin ki bu araçlar yaşı ve modeli itibariyle anahatlarını belli etmeyebilir veya motor arızaları anlık olarak tespit edilemeyebilir. bunu kabul ederek yaptırın. Biz de işimize gelirse imzalar yaptırırız. Yoksa yaptırmayız zaten.

Yani ben burada karar mercii'nin onlar olmasına fitil oluyorum. Sen anlat, kararı ben vereyim kardeşim. para benim, araba benim.