brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Market hacmi buyumuyor yukselen btc ve bir kac coin veya token harici vur kac yapilan uc bes coin harici genel bir yukselme yok insanlar sogudu cok kisiyi kacirdilar borsalar milleti ayri carpti sahte coinciler tokenciler ayri carpti haliyle insanlar artik eskisi gibi guvenmiyor ilave edeyim ornegin binance veya digerleri bir coin veya token yayinliyor kendileri para kazaninca bir sure sonra delist yapiyor simdi herkes al sat yapmiyor haliyle uzun sureli yatirim yapip bekleyenler var bir sabah ansizin bir de bakiyorlarki yatirim yaptigi coin veya token delist olacak yani boyle bir durumda ben niye crypto ya yatirim yapayim afedersiniz artik cilkini cikarttilar... normal borsaya gecis yapanlarin sayisi az degil halka arzlar bunu net gosteriyor ben sahsen 2014 ten beri icinde oldugum crypto dunyasinin artik cok cok asiri yukselis gosterecegini zannetmiyorum .
bu olay benimde başıma geldi, bitget'te 300 dolarlık token trade ederken birden bire düşüş yaşayıp coin delist oldu, 2 coin'de 100 dolar delist olunca, daha altcoinlere kolay kolay 30 dolar üstü atmaz oldum