LastAndYou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
32 gb ram
50 gb ve üstü ssd disk

freebsd ve mysql desteği olan otomatik kurulum özelliği olan zırt pırt kesinti veya taşınma diye kapanmayacak
metin2 sunucusu olarak kullanacağım mümkün mertebe 1 haftalık test alabileceğim (ücretiyle) TR LOKASYON şart !

uzun soluklu projem için kalıcı vps arıyorum !
Merhaba,

Sipariş esnasında freebsd seçeneğini seçerek sipariş oluşturabilirsiniz. Test imkanı sunmuyoruz ancak ilk 48 saat içerisinde koşulsuz şartsız geri iade imkanınız mevcuttur.

Onlarca güzel yorum, yüzlerce mutlu müşteri.

Sizi de aramızda görmek isteriz...

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygun fiyat ve güvenilir .
Dfss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerinden hizmet aldıktan sonra cana yakın bir sohbet gerçekleştirerek beni davet etmeleri üzerine foruma katılma şansı buldum. Hizmeti desteği çok güzel ancak ben asıl müşterisine olan bireysel iletişimini aşırı beğendim bence her firma bu konuda örnek almalı. Tekrar her şey için teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum.
Metrix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyaçlarıma Karşılık verebilecek bir vds arayışındaydım yıllarca vds lerle olan kötü deneyimlerim (özellikle fiyat performans denilmesine rağmen sadece fiyat olan vdsler ) sonunda işte bu diyebildim çünkü karşımdaki kişi ( şuan mesai saati dışındayız / Destek talebi açın / buradan sadece satış öncesi destek verebiliyoruz ) gibi saçma küfür edilesi şeylerle beni uğraştırmıyor sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşım bana bu konularda yardımcı oluyor gibiydi. Samimiyetlerine inandım. Hizmetin alasını aldım. Pişman olmaktan korkmadan vds kullanabileceğim bir yere sahibim artık. Yada bir arkadaşa mı demeliyim.
Simplix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş verdim ilgili arkadaş. Kolay gelsin.
Tkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgisi ve bilgisi için teşekkürler . VDS alınmıştır.
arifkorkmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı teslimat ilgili temsilci
mfatih37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük sunucu ihtiyacımı bu firmadan karşıladım. Sağ olsun kurulumu tamamlayıp hızlıca teslim etti.
emircakir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
instafly olsun , localdeki tüm sitelerim olsun , kodladığım tüm uygulamalar olsun önemli olan her şeyim bu vdste ve asla bir sorun yaşamadım. Kesintisiz hizmet ve anında canlı destek alıyorum. Samimi yaklaşımı harikaydı. Daha ne olsun Teşekkürü R10 ailesi önünde etmek istedim.
Rookey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vds aldım çok ilgili güvenilir
SinanCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygun fiyat, hızlı ticket dönüşü, kaliteli ve hızlı hizmet.

Buğra Bey'e ayrıca teşekkürler...
WebTrinK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen ay deneme amaçlı paket 6 satın aldım gayet başarılı hızlı ve stabil fiyat performans açısından tavsiye ederim.
rootemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgili ve ilgili bir arkadaş her türlü konuda yardımcı oluyor, başarılar diliyorum.
Breakupsong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet 5.Paket (12 GB RAM) sipariş verildi.
ahmetcahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süreli vds arayışımızda alanında bilgili ve ilgili bir firma ve de elemanları buldum. Güzel hizmet veriyorlar.
Hayırlı işler ve başarılar diliyorum.
Kellyloh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vds paket alındı.. Özelden de yazdım ilgilendi sağolsun
LinuxRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sipariş verildi bir adet bakalım
UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben böyle bir hizmet görmedim Normalde bir yerden vds aldığım zaman sunucu kurulumu için saatlerce beklerdim. Instafly mevcut kullandığım vds daha az özellikte aynı fiyattaydı. Aramalardan sizi buldum satın aldım ve ödeme sonrası 10 dakika içinde herşey otomatik kuruldu. SPeedtest 1gbps gösteriyor zaten çok memnun kaldım.