Linkedinin çalışanlarından tüm varlığı ve benliğiyle çalıştığı kuruma ait olduğunu düşünüp hikaye yazan yöneticileri ve patronları R10a da gelmiş hepimize hayırlı olsun.
Zaten binbir zorlukla ailelerinden aldıkları ufak harçlıklarla üniversite okumaya çalışan sosyal hayat olarak dibe vurmuş mezun olduğu zaman bir asgari ücret belki asgari ücretten biraz hallice paralara günde 12-13 saat çalıştırıp iş dışında da tüm enerjisini kendi gelişimine vermesini , tam anlamıyla şirketin malı gibi davranmasını isteyen, heran işten çıkarılma korkusuyla ve bir gün sen de yönetici olabilirsin motivasyonuyla türlü mobinglere , verilip hiçbir zaman tutulmayan sözlere, plazalardaki kirli,oyuncu, samimiyetten uzak çalışma ortamlarına köle arandığı için insanların bir çoğu iş bulamıyor.
**Negatif düşünüyor ve negatif cümleler kuruyorsunuz;
Hep şikayet ediyor negatif konuşuyorsunuz ve bu ruh halinize hareketlerinize yansıyor.
Benim şahıs firmam var ve maaşlı çalışanım yok ne zaman ihtiyacım olsa kişiye işi öğretip yaptığı işi teslim ettikten hemen sonra ücretini gönderiyorum yani iş başı ödeme yapıyorum. Ben patron sevmem patronluk taslayanı hiç sevmem. Şimdiye kadar insanlara e-ticaret yapın kendi işinizi kurun diye binlerce kişiye eğitim ve tavsiyeler verdim vermeye devam ediyorum. İnsanları tanımadan yargılamak yerine negatif düşüncelerinden arınıp daha pozitif bakabilmen için senin içinde ücretsiz eğitimlerimi paylaşabilir veya birebir danışmanlık verebilirim.