Türkçesini okumaya başladıysanız daha çok fazla " garibinize giden " Ayet bulacaksınız demektir. Ben 300 civarlarında bulmuştum, tamamını ben bulmadım tabi bulanların argümanlarını incelemiştim. Ben malum kitabın ekip çalışması ile yazıldığını düşünüyorum hatta düşünmekle kalmıyorum, haklı sebeplerim var diyelim. O sebeple bir yazarın tüm akrabalarını kendisine istemesi çok fazla garibime gitmiyor. Hristiyan Papazlara sanıyorum çok saygı duyuyorum, öyle böyle değil çoğu değerli görülen insandan daha fazla saygı duyuyorum çünkü evlenmeme ve cinsel ilişkide bulunmamak için yemin ediyorlar. Bir papaz bile dünyadaki tüm kadınlardan fazla değer veriyor mensubu olduğu inanca, üstelik sadece basit bir kilise papazından bahsediyorum Piskopos veya Kardinal falan değil. Neyse, başka bir konuda ise adamın biri çok kısa bir sürede yani en azından 23 yıldan çok daha az bir sürede bir kitap yazıyor üstelik 352 sayfa ve E harfini kullanmıyor, bu kitap dilimize tercüme ediliyor ve yine E harfi yok. Tek başına kısa sürede böyle bir kitap yazılması bana " mucizevi " geliyor, en azından diğer bazı kitaplara göre çok daha büyük mucize diyebilirim. Digiklan çok iyi özetlemiş, özetle iman ne olursa olsun kabullenmek anlamına gelir, bana garip geldi, mantığıma uymadı, bilimsel bir hata var, yok miras Ayetinde 4 işlem bile bilinmiyor toplama çıkarmada hata yapılmış gibi söylemlerde bulunamazsınız, 2x2=5 denirse bunu kabullenmek zorundasın, vardır bir hikmeti demek zorundasın. Sorgulamayın diye de Ayet var, sizden öncekiler sorguladıkları için soru sordukları için kafir oldular deniyor Ayette, o yüzden inanıyor olarak kalmak için sorgulamamalısınız. Konu birazdan silinir zaten, ben kısa keseyim. Esenlikler.