İki ayın ardından, Sınırlı kontenjanla alımlar devam ediyor.
Herkese selamlar.
Uzunca zamandır gelişmelerini aktardığım ve r10daki kullanıcılarla özel bir grup kurarak adım adım sistemi denettirip geliştirdikten sonra, artık ufaktan yeni kullanıcılar almaya başlıyorum.
Benim için çok özel ve herkes memnun olduğu için çok fazla kişinin katılmasını ve kullanmasını istemiyorum. Bu nedenle her hafta belirli sayıda kişi alınacaktır.
Önceliğim daha önce kripto futures işlemler yapmış, binance kullanımına ve risk yönetimine sahip müşterilere sunmak. Çünkü yoğunluktan ötürü her şeyi sıfırdan öğretecek durumda değilim şu anda, bot ile alakalı gerekli bilgiyi veriyorum fakat sıfırdan market eğitimi veremem . Bu nedenle öncelikle belirli bir tecrübesi olan kişilerin kullanmasını isterim.
İlk etapta 15 kişi alınacak, alımlar bugün başlayacak ödeme işlemlerini tamamlayan kullanıcılara yarın hizmet verilmeye başlanacaktır.
Daha önce Assault Trade sistemlerini denemiş kişileri bu konu üzerinden görebilirsiniz. (Konu yeni açıldığı için her deneyimcinin mesaj atması birkaç günü bulabilir)
https://www.r10.net/kripto-paralar/3...ri-konusu.html Deneyimlemek ve yorum yapacak olanlar da telegramdan deneyimci olmak istediğini yazabilir.
Konu haftaya tekrardan güncellenecek ve detaylandırılacaktır.