peaceriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aaaa öyle mi kahroldum nası yaşıcam ben bu acıyla söyler misin Göz ucuyla bile bakmamış ne yapıcam ben şimdi?
Bir, alıntıladığınız mesajda benim üslubuma, bir sizin üslubunuza bakın. Sizi muhatap almak benim hatamdı zaten. Niyetinizin ne olduğu çirkin üslubunuzdan belli. İlk mesajımda ne kadar haklıymışım ve ikinci mesajımda "kırıcı bir şey yazdıysam özür dilerim" deyip alttan almaya çalışmakla ne kadar saçma bir davranış sergilemişim. İnsan olanla insan gibi konuşulurdu halbuki, bunu unutmamalıydım.
Cübbeli hoca değilse gidin ilim öğrenmek için kuru ekmek soğanla beslenip kuru çul üzerinde yatan bir hoca aramaya devam edin belki bulursunuz.
Bak dostum sana ilk başta da o yazdığından sonrasını okumadığımı söylemiştim. Çünkü '' yanmaz kefen '' adı altında satış yapan ve dünyaca ünlü markaları binip servete sahip olan insanın '' şükür etmeyi bilin '' laflarına inanmam . Bu arada o hocanın sohbetlerini dinliyorum eğlenceli birisi ancak dini anlatacak ya da ondan öğrenecek birisi değilim . Hiç bir hocanın peşinden gitmem.

Sözüm size değil savunduğunuz hocayaydı. Sizleri kıracak yanlış cümle kullandıysam affola.

Kendinize iyi bakın.