By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel kardeşim, mesajlarımı linç olarak düşünme, kendi içindeki güce ve imkanlara farkındalık yaratmaya çalışıyorum.

kağıtçılık işinde de iyi para var. çift mesai yapabilirsin, sonuçta topladığın kadar kazanıyorsun.

onu da geçtim, inşaat sektörüne yönelebilirsin, günlüğü 1500 tl ye adam bulamadıklarını söylüyorlardı. ki benim inşaat sektöründe arkadaşım var, bunu doğruladı, herkes deprem bölgesine gitti, burada adam kalmadı dedi.

internet ortamında bilgisayarın var ise editörlük post işleri yapabilirsin, ticaret geçmişine baktım vpn ile ilgileniyorsun bu sektörde ilaveten devam edebilirsin.

ehliyetin var ise gece taksiye çıkabilirsin, işler 3 den sonra yavaşlıyor, uykunu arabada alabilirsin.

bak bu şekilde davranman seni daha güçlü kılar. başın her sıkıştığında birilerinden yardım isteyemezsin.

2 çocuk yapacak kadar gücün kuvvetin yerindeyse, bakacak kadar da yerinde olmalı.

ya Allah de, kalk ayağa, o ailenin reisi sensin, gerekeni yapmak sana düşer.. bu ve bir önceki konuyu da reportla silsinler güzel kardeşim.
tamam hocam haklısınız galiba biraz ağlamam lazımdı sinirlerimin boşalması lazımmış