Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim çocuğum Erkek.

Fakat çocuğum olması ya da olmaması bu durumlarla alakasız.
Benim bakış açımı değiştirmiyor çünkü R10'da yıllardır kayıtlı olan herkes bilir ben insan olarak yıllardır yardım gereken konularda elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.

Biz her konuyu teyid edemeden bu tarz açılan her konuya izin verirsek yüzlerce kişi tarafından açılacak yeni konuların önüne geçemeyiz ve olayın boyutu tamamen değişir.

Valilik ve Kaymakamlık gibi Resmi Kurumlar ve bazı Sivil toplum kuruluşları var. Bu gibi durumların doğruluğunu teyid ederek destek sağlıyorlar bunlara başvurup ve onay alındıysa gerekeni yapabiliriz.

Mağdur olabilirsiniz, zor durumda olabilirsiniz fakat bu konuda maalesef haklı değilsiniz. Çünkü R10 Sivil toplum kuruluşu ya da yardım amacıyla bir araya gelmiş bir topluluk değil, amacı dışına çıkmamaya çalışıyoruz.

R10 bir webmaster platformu. Buradaki üyelerimizin hepsi değerli insanlar ve gerçekten duyarlılar. Onların teyidsiz konularda suistimal edilmesini istemiyorum..
peki coşkun hocam özür dilerim haklısınız bi an sinirlerim boşaldı haklısın hocam galiba biraz ağlamam lazımmış kendime gelmem için galiba herkes haklı