Afedersiniz sen bir iş yapıyorsanız adam akıllı yapacaksınız. Çekim talebini size attığım mesaj da da belirttim ama gelin görün ki hesabımda oynama yapmışsınız. Sıkıntı yok Telegram grubumda ve gruplarında sizin sitenin kullanılmaması konusunda gerekli desteği vereceğim. Ayrıca r10 net adminlerine seslenmek istiyorum 2 3 lira kazanmaya çalışan arkadaşların işini iyi yapmasını paylaşımlarını ona göre yapmasını ve yapamıyorlarsa r10 neti kullanarak reklam yapmamasını tavsiye ediyorum. Bizde ona göre para kazanmaya kazandırmaya çalışıyoruz. Size bol kazançlar inşallah sisteminizi güçlendirir çok kazanırsınız
İstediğiniz yerde paylaşabilirsiniz herkes karakterine yakışanı yapar ben çekim talebini sırf sizin gibi set niyetli kişiler yüzünden ilk başta yüksek tuttum sonra düşürdüm yaşın kaç bilmiyorum ama henüz küçük olduğunu düşünüyorum ama 60 TL bedavadan para kazanmaya çalışmak bilmene rağmen yanlış çok ihtiyacın varsa söyle atayım ama hem ilan verip hemde bakiyemle oynamissiniz demekle olmuyor. Verdiğin ilanın bakiyenden düşecek olduğunu bilme zekasına sahip olduğunu düşünüyorum ki herkese 30 TL verirken sana daha yüksek miktar hediye ettin neyse