Ben kripto piyasalarla çok fazla içli dışlı bir adam değilim aslında.. Evet teknolojisini bilrim, genel olarak haberleri neler oluyor bitiyor bilirim ama hiçbir zaman tam zamanlı aktif işim olarak görmedim.. Hepi topu bir asgari ücret anca edecek yatırırımım var onu da %35'i BTC'de olmak üzere 19 altcoin ile birlikte toplam 20 ktipto varlıkta tutuyorum.. Yani hepsini kaybetsem bile hayatım yıkılmaz

Ancak her zaman merak ettiğim bir konu var..
Olmaz ama diyelim ki oldu da 0,00000020$'dan aldığın bir shitcoin bir cent hatta bir dolar oldu sende bir anda milyon dolarların sahibi oldun.. Bu parayı borsadan öyle şak diye çekebilir misin? Ya da diyelim ki peyderpey çektin ama bir anda banka hesabına milyon dolarlar girmeye başladı devlet babaya nasıl izah edersin gel bakayın delikanlı dediğinde... Yani elbette kriptodan kazandım dersin ama TR'de henüz bunun resmi bir vergisi vs yok galiba bu yıl gelecek gibi. Yani olacağından değil de merak ettim yani devlet bunu sana yedirmez heralde öyle aferin diye

Bi uçak bileti alıp yavru vatan Gıprıs'a gidiyosun orda btc to euro ofisleri var orda paranı nakite çevirip kumarhanede göstermelik 3 5 oyun oynuyosun. Sonra gördüğün ilk Türk bankasına paranı yatırıp ülkene geri dönüyosun. Noldu nerden geldi bu para derlerse kumardan kazandım diyosun