Afedersiniz sen bir iş yapıyorsanız adam akıllı yapacaksınız. Çekim talebini size attığım mesaj da da belirttim ama gelin görün ki hesabımda oynama yapmışsınız. Sıkıntı yok Telegram grubumda ve gruplarında sizin sitenin kullanılmaması konusunda gerekli desteği vereceğim. Ayrıca r10 net adminlerine seslenmek istiyorum 2 3 lira kazanmaya çalışan arkadaşların işini iyi yapmasını paylaşımlarını ona göre yapmasını ve yapamıyorlarsa r10 neti kullanarak reklam yapmamasını tavsiye ediyorum. Bizde ona göre para kazanmaya kazandırmaya çalışıyoruz. Size bol kazançlar inşallah sisteminizi güçlendirir çok kazanırsınız
Sizin anlama sorununuz var herhalde çekim talebi neden yüksek diye sorduğunuz da dedim ki verilen bonusu çekmeye çalışıp sonra para vermiyo derler dedim sizin gibi zihniyeti olan kişiler hesabınızdaki paranın eksilmesinin sebebi sitede 2 tane yada 3 tane görev açtınız açtığınız görevi yapan kişilerin olması sebebi ile sana ait olmayan paradan çekildiği için küçük aklınız ile gidip başkasını kandirin insan gibi bı olanak sunmusuz onu kullanın gidip bedavan verilen ve sadece site içinde kullanılması gereken bakiyeyi ikidebir çekmeye çalışmak da ne demek