Selamlar, iyi akşamlar,

Öncelikle Dijital Alışveriş kategorisi var ve bunu altında toplam 6 adet alt kategori var (E-book, Site Alım & Site Satış, Hesap & Lisans Hizmetleri vs vs)

Dijital Alışveriş kategorisinde 1 adet konum,
Alt kategorisi olan "Hesap & Lisans Hizmetleri"'nde ise 2 adet konum var.

Her iki kategorinin de ayrı kuralları var ve kurallarında "üye fark etmeksizin her üyelik en fazla 2 aktif satış konusuna sahip olabilir" diyor. Ancak ben "Dijital Alışveriş" kategorisinde ki konumu upladıktan sonra, alt kategorisi olan "Hesap & Lisans Hizmetleri" kategorisinde ki birinci konumu uplamak için 5 dakika beklemek zorundayım, burada ikiside farklı kategori olmasına, akışları farklı olmasına rağmen "görüntü kirliliği olmaması açısından 5 dakika sonra uplayabilirsin" diyor. Daha sonra "Hesap & Lisans Hizmetleri" kategorisinde ki ikinci konumu uplamak istediğim de "kategori kuralları gereğince konu uplama isteğiniz gerçekleştirilemedi" yazıyor. Bunun nedeni "Dijital Alışveriş" kategorisinde bir adet konum olması mı? Yani alt kategoriler fark etmeksiniz bir adet kategoride sadece 2 aktif satış konusuna mı sahip olabiliyoruz.

Aynı konu "Wordpress" kategorisinde de geçerli, iki farklı alt kategori olan "Wordpress Eklentileri" ve "Wordpress Temaları" kategorilerinde de birer konum var ve ard arda uplamak istediğimde "görüntü kirliliği olmaması açısından 5 dakika sonra uplayabilirsin" diyor. Ancak bu iki kategorinin akışlarıda tamamen farklı.

Kuralları ben mi yanlış anlıyorum, yoksa Platin Üyeliğin sınırları mı var anlayamadım. Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.