Merhaba,
Unity ögrenmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Yazılım kod bilgim bulunmuyor.
Bilgi sayılırmı bilmiyorum elimden gelen işler Hosting kurulumu, domain yönlendirme, ssl aktif etme, wp tema kurup düzenliyebiliyorum. Bu işleri kendime kurduğum sitelerle zamanla ögrendim. Adsense, adwords, cloudfire, analiz bu konulardada bilgim orta seviye diyebilirim. Çağımız artık mobil ve yapay zeka bu nimetlerden faydalanıp kendimi gelistirmem gerektiğini düşünüyorum. Unity ile giriş yapmak istedim sizce doğru bir karar mı ? Istanbul'da online değil örgün olarak eğitim alabileceğim bu işte kaliteli bir kurs yeri özel veye resmi bir kurum tavsiye eder misiniz. Udemy ile mutlaka unity egitimi alacağım, btk akademi de olur ama önce fiziki ders görmek istiyorum.
Admob hesabım onaylandı, google console hesabı az önce aldım kimlik onay bekliyor. Sizce mantıklı mı ? Değer mi örnek veriyorum bu iş altın bir bilezik sayılır mı? Örn. Sertifika aldığımda bu işi ögrenirsem amerika almanya gibi ülkelerde iş fırsatı yaratır mı tüm soruları sordum umarım sabırla okursunuz yönlendirilmeye fikirlere ihtiyacım var destek lütfen