ilk çıktığı günden beri yapay zeka ile 50 den fazla site yaptım. önceleri adsense onay için siteler yapıyordum. sitelerden bazıları bazı kelimelerde ilk sayfaya yerleşmişti. dikkatimi çeken sadece bazı makaleler sıralamaya giriyordu. backlinksiz hiç bir çalışma yapılmayan 200 konulu sıradan sitelerin içinde. her sitede bir iki makale sıralamaya girip az da olsa hit alıyorsa diğerleri niye almasın diye devam ettim. acaba çok konu eklesem nasıl olur dedim kendim için çok konulu siteler yapmaya başladım ama 5k 10k konu eklememe rağmen 20 hit bile almıyordu. sonradna anladım ki sorun makalelerde değil sorun makalelerin ekleniş biçimindeydi. yeni siteye birden çok makale girilirse site birden filtre gibi bir şeye giriyor ve gösterim bile almıyordu. ben de siteyi açtım günde 1 2 konu ekleyerek 15 20 günü geçirdim. sonra news kaydı yaptırıp saatte 15 20 konu eklemeye başladım. gösterim hızla artıyor. bakalım ne olacak.
bir de yapay zeka ile milyon hit alan adamlar var. mesela yemek tarifleri aramasında kafadaki sitenin blog kısmı tamamen yapay zeka ile oluşturulmuş ve bugün baktığımda 9 milyon aylık hiti var sadece o kısmın. bankacılık alanında bir site var kafada Misafir; nin sitesini kullanıyor. makale tarzından anlaşılıyor. yabancı bir bebek bloğu var onu kullanıyor muhtemelen sahibi türk. yine ayzılan makalerin şeklinden anlaşıldığı kadar sıralamada hitli bazı siteler de
@lookout; arkadaşın yapay zeka makalelerini kullanıyor. Sonuç olarak eski otoriter domainler ve backlink almış siteler yapay zeka makaleleriyle gayet iyi hit alıyor.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?