Botun satışını yaparak para kazanmayı istiyorsunuz ancak desteği ücretsiz bekliyorsunuz. Ki olabilir, böyle bir beklentide olabilirsiniz yardım edecek biri çıkabilir. Ama beklentileriniz karşılanmayınca "insanlık öldü" demek saçmalığın daniskasıdır. Kimse kâr amacı güden bir projeye ücretsiz destek vermek zorunda değil. İnsanlık ile alakalı bir durum yok "kendini akıllı sanma" durumu var.
Yinede yardımcı olalım. Python ile yazılmış programları şifreleyemezsiniz. Her türlü algoritma er yada geç kırılır. Kaldı ki piyasada kapalı kaynak kod projeler bile crackleniyor.
Prgramınızı web tabanlı yapın, yada client-server ilişkisi ile satın. Başka türlü iş yapamazsınız. Program düzenlenmeye ihtiyaç duyuyorsada dinamik geliştirme yapacaksınız.
Akıl vermek bedava.
orası öyle satıştankastım ım zaten 2 kişiye teslim edeceğim normal olarak piyasaya sürülmeyecek bir yazılım ornek trendyol hepsi burada veyatta itemsatış gibi yazılım sadece bize özel kendi aramızda sadece vereceğim arkadaş a güvrnmiyorum o yuzden yani veyatta olsaı hack saldırılarında bir nebze de osla karşı tarafın işini zorlaştırmak piyasada satış yapacak olsam tabikide dediğinizde haklısınız ozaman ücreti ile yaptırırdım olayı ben yanlış anlattım orası da benim hatam
not konuyu güncelledim