ilhansylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elimde çok fazla site var ve sürekli denemeler yapıyorum bu siteyle de yoğunluktan dolayı ilgilenemeyeceğim gibi aktif kalması için günde bir adet makale yayınlıyorum fakat vaktimi alıyor malesef şu sıra ilgilenebileceğim bir site olmadığı için satma kararı aldım. Site ismi konusun da sizde haklısınız fakat güven konusunda malesef yapılacak bir şey yok diğer türlü 10 kişiye kategoriyi atsam alan kişiye yanlış yapmış olurum niche sitelerde site geliri yüksek olsa da kategori site bilgileri verme konusuna karşıyım.

Nedenine gelince insanların güvenilmez olması diyebilirim. İnternet ortamında çok fazla ticaretim oldu. Güven konusunda çok fazla dilim yandı. Fiyatı da aşırı yüksek tutmadım neredeyse maliyetine yazdım.

Not: Adsense başvurusu da yapmadım belki adsense de başvuru sonrası onaylanabilir. İki kategori altında henüz yazı yayınlanmadığımdan başvuru yapmadım muhtemelen onayda gelecektir.
Anladım hocam hayırlı satışlar dilerim yine de bilgi verme dusunceniz olur ise yazabilirsiniz çünkü ben de 3 tane site açtım aynı sektör olursa cakismak istemen