Hocam
Siz neden satıyorsunuz
Sitenin parasını verip sonra siteyi öğrendiğimiz de bildiğimiz ve gerçekten görmek istemediğimiz bir sektör ise nasıl olur
Site ismini öğrenip almazsak bile size yanlış yapmayacagimiza nasıl inandiririz. Çünkü site ismini öğrenince almaya
da biliriz.
Gerçi sunucu domain tema fiyatı istediğiniz rakam
Hocam elimde çok fazla site var ve sürekli denemeler yapıyorum bu siteyle de yoğunluktan dolayı ilgilenemeyeceğim gibi aktif kalması için günde bir adet makale yayınlıyorum fakat vaktimi alıyor malesef şu sıra ilgilenebileceğim bir site olmadığı için satma kararı aldım. Site ismi konusun da sizde haklısınız fakat güven konusunda malesef yapılacak bir şey yok diğer türlü 10 kişiye kategoriyi atsam alan kişiye yanlış yapmış olurum niche sitelerde site geliri yüksek olsa da kategori site bilgileri verme konusuna karşıyım.
Nedenine gelince insanların güvenilmez olması diyebilirim. İnternet ortamında çok fazla ticaretim oldu. Güven konusunda çok fazla dilim yandı. Fiyatı da aşırı yüksek tutmadım neredeyse maliyetine yazdım.
Not: Adsense başvurusu da yapmadım belki adsense de başvuru sonrası onaylanabilir. İki kategori altında henüz yazı yayınlanmadığımdan başvuru yapmadım muhtemelen onayda gelecektir.